Oltchim Rm. Valcea a reusit, sambata seara, sa se califice in semifinalele Cupei Cupelor la handbal feminin. Oltencele au spulberat pe Podravka Vegeta Kuprovnica, echipa care jucase in Liga Campionilor: dupa 27-32 in tur, valcencele au castigat cu 3
Oltchim Rm. Valcea a reusit, sambata seara, sa se califice in semifinalele Cupei Cupelor la handbal feminin. Oltencele au spulberat pe Podravka Vegeta Kuprovnica, echipa care jucase in Liga Campionilor: dupa 27-32 in tur, valcencele au castigat cu 32-21 (21-8). A fost victoria unui oras intreg, care a sarbatorit succesul fetelor lui Gheorghe Tadici pe strazi pana tarziu in noapte.

Infrangerea fetelor de la Oltchim, suferita in meciul din Croatia (dupa 28 de jocuri in care nu cunoscusera gustul insuccesului), a creat o adevarata isterie la Rm. Valcea. Miza era nu numai calificarea „galacticelor” in semifinalele Cupei Cupelor, ci si modul in care ar fi trebuit sa o faca. Peste 4.000 de suporteri au luat cu asalt Sala Sporturilor „Traian” cu 3 ore inainte de debutul partidei, creand o atmosfera infernala. Iar visurile lor au devenit realitate imediat. Dupa 13 minute, fetele lui Tadici reusisera, deja, sa anuleze handicapul de 5 goluri cu care pierdusera in tur. A urmat o adevarata cavalcada de goluri in poarta croatelor, Oltchim reusind sa inscrie si in patru jucatoare! Infernul din tribune s-a transmis pe teren, acolo unde nu a existat decat o singura echipa. Cu Hutupan in zi de gratie si cu Steluta Luca inscriind din toate pozitiile, Valcea a aratat cu adevarat ca o echipa de Liga Campionilor. Dupa prima repriza, tabela arata un neverosimil 21-8! Diferenta s-a mentinut si in partea secunda, cand Gheorghe Tadici si-a permis sa trimita pe teren echipa a doua.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.