Proprietarul unui Peugeot 206 CC, Mihai Traistariu ne-a declarat, cu putin timp in urma, ca isi doreste un automobil model nou, cu un design mai modern: “Masina pe care o conduc acum este in stare buna si imi place, dar adevarul este ca m-am c
Proprietarul unui Peugeot 206 CC, Mihai Traistariu ne-a declarat, cu putin timp in urma, ca isi doreste un automobil model nou, cu un design mai modern: “Masina pe care o conduc acum este in stare buna si imi place, dar adevarul este ca m-am cam plictisit de ea. Vreau sa-mi cumpar ceva mai nou, cu un motor mai puternic si cu aspect mai bine finisat”. Desi ezita intre Audi si Porsche, artistul s-a hotarat, in final, pentru un Porsche decapotabil, in valoare de 60.000 de euro. Asta dupa ce a consultat mai multe cataloage si a facut vizite la show-room-ul Porsche Romania. In acelasi timp, Mihai va pastra si Peugeot-ul sau 206, tot decapotabil. Daca pana acum femeile incingeau telefonul lui cu SMS-uri fierbinti, de acum incolo, cu doua masini cabrio si un cont gras de doua milioane de euro, Traistariu trebuie sa se pregateasca pentru o adevarata avalansa de propuneri indecente din partea fetelor dornice de o plimbare de fite prin oras.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.