Un german a cumparat cele doua jurnale personale ale Annei Nicole Smith, la pretul de 500.000 de dolari. Acesta planuieste sa scrie o carte, pe baza informatiilor pe care le va gasi in jurnalele licitate pe eBay. Intr-una dintre notite, din 1992, Sm
Un german a cumparat cele doua jurnale personale ale Annei Nicole Smith, la pretul de 500.000 de dolari. Acesta planuieste sa scrie o carte, pe baza informatiilor pe care le va gasi in jurnalele licitate pe eBay. Intr-una dintre notite, din 1992, Smith isi face griji despre cum ar primi prietenul ei de atunci vestea ca ar putea fi insarcinata si chiar ia in considerare avortul. In altele, ea vorbeste despre medicamentele pe care le lua inainte de culcare, dar si despre sentimentele pentru fostul ei sot miliardar, J. Howard Marshall. Insemnarile se opresc in 1995, cand Marshall a murit.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.