Presedintele PIN, deputatul Cozmin Gusa, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca va lansa, poimaine, in Parlamentul European, traducerea in limba engleza a cartii sale “10 pacate ale Romaniei” - “Romania's destiny”.
Presedintele PIN, deputatul Cozmin Gusa, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca va lansa, poimaine, in Parlamentul European, traducerea in limba engleza a cartii sale “10 pacate ale Romaniei” - “Romania's destiny”. Desi textul este acelasi ca si in varianta in romana, coperta cartii a fost schimbata total, sub semnatura graficianului de la “Gardianul”, Puiu Gazdaru. “Prin intermediul acestei carti vreau sa le fac cunostinta parlamentarilor europeni cu Romania, asa cum este ea”, a declarat liderul PIN, mentionand ca cei 784 de euro-parlametari trebuie sa stie adevarul despre tara noastra pentru a putea intretine „un dialog sanatos”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.