Audierile in cazul fostului parlamentar Raj Tunaru, acuzat de violenta domestica, in Statele Unite ale Americii, au fost din nou amanate, pentru 27 aprilie. Potrivit Antena 3, sedinta de sambata, de la Tribunalul din Los Angeles, s-a incheiat fara n
Audierile in cazul fostului parlamentar Raj Tunaru, acuzat de violenta domestica, in Statele Unite ale Americii, au fost din nou amanate, pentru 27 aprilie. Potrivit Antena 3, sedinta de sambata, de la Tribunalul din Los Angeles, s-a incheiat fara nici un rezultat. Acuzarea nu a adus, nici de aceasta data, dovezi concrete, care sa arate ca Tunaru si-a amenintat cu moartea presupusa amanta.

La audierea de luna viitoare, judecatorul american ar putea lua in considerare eliminarea a doua dintre capetele de acuzare. Astfel, cautiunea pentru Tunaru, de un milion de dolari, ar putea fi reevaluata. Pana atunci insa, Tunaru va ramane in arest.

Este pentru a doua oara cand Raj Tunaru a fost arestat pentru acte de violenta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.