Locuitorii din mai multe zone ale judetului Suceava au trait vineri seara momente de panica dupa ce din cer a plouat cu noroi. In municipiul Suceava totul a fost acoperit, vineri, in jurul orei 21.00, de o ploaie de pulberi, care a imbracat orasul i
Locuitorii din mai multe zone ale judetului Suceava au trait vineri seara momente de panica dupa ce din cer a plouat cu noroi. In municipiul Suceava totul a fost acoperit, vineri, in jurul orei 21.00, de o ploaie de pulberi, care a imbracat orasul intr-o perdea albicioasa in doar cateva minute. Teama ca ploaia alba de la sfarsitul saptamanii trecute ar putea fi provocata de o noua explozie nucleara, asemanatoare celei de la Cernobil, i-a alertat pe suceveni care au inrosit telefoanele catre institutiile statului pentru a afla ce se petrece. Poluarea cu substante radioactive a fost infirmata de specialistii in probleme de mediu din judetul Suceava. Astfel, fenomenul destul de ciudat pentru suceveni a fost explicat de comisarii din cadrul Garzii de Mediu Suceava ca fiind „o ploaie murdara”, fenomen de natura meteorologica, cauzat de agitatia maselor de aer.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.