Fiica cea mai mica a presedintelui Romaniei, Elena Basescu, intentioneaza sa-si petreaca sarbatorile de Paste in Suceava, la bunicii sai. Batranii nu au fost anuntati cand si daca va sosi, dar o vor astepta cu toate bunatatile.

 Fii
Fiica cea mai mica a presedintelui Romaniei, Elena Basescu, intentioneaza sa-si petreaca sarbatorile de Paste in Suceava, la bunicii sai. Batranii nu au fost anuntati cand si daca va sosi, dar o vor astepta cu toate bunatatile.

Fiica cea mai mica a presedintelui Romaniei, Elena Basescu, intentioneaza sa-si petreaca sarbatorile de Paste in Suceava, la bunicii sai. Desi batranii nu au fost anuntati inca de nepoata cand si daca va sosi, ea este asteapta de batrani cu sufletul la gura. Elena spune ca ii place sa petreaca sarbatorile la tara, in Moldova, pentru ca acolo se pastreaza traditia. Tanarul manechin-politician in formare marturiseste insa ca prefera sa cumpere cozonacii de la magazin pentru a-si scuti mama de astfel de treburi gospodaresti.

Daca va veni la Suceava de Paste, Elena Basescu va avea parte de mancarurile traditionale pentru aceste sarbatori, oua rosii, pasca si miel, bucate pe care i le va pregati bunica sa. „Nu este pretentioasa, nu are preferinte, si de cate ori vine aici mananca ceea ce avem noi in casa, fara sa ceara ceva anume”, spune bunica Elenei. De altfel, vizitele fetei lui Basescu la casa bunicilor nu sunt o noutate, ea venind periodic in satul unde acestia locuiesc. Gheorghe Andrusca, socrul presedintelui, a declarat ca „ultima oara au fost amandoua (n.r. - si Elena, si Ioana, fata cea mare a presedintelui) pe 20 februarie, insa au stat foarte putin. Au venit numai pentru doua ore, am stat putin de vorba si apoi au plecat”. Daca pe nepoatele lor, pe Ioana si pe Elena, le-au vazut in urma cu o luna, cu fata lor, Maria, familia Andrusca se vede mai rar, cand merg ei in vizita la Bucuresti sau cand aceasta vine la Suceava. Gheorghe si Aurora Andrusca si-au vazut ultima oara fiica in urma cu cateva luni la Bucuresti.

Maria Basescu merge rar la parinti


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.