Popularitatea emisiunii lui Mircea Radu nu a ramas fara ecou nici in randul homosexualilor. In urma cu doua saptamani, caravana “Din Dragoste”, in frunte cu Mircea Radu, s-a deplasat la Pitesti cu dificila misiune de a impaca un cuplu. P
Popularitatea emisiunii lui Mircea Radu nu a ramas fara ecou nici in randul homosexualilor. In urma cu doua saptamani, caravana “Din Dragoste”, in frunte cu Mircea Radu, s-a deplasat la Pitesti cu dificila misiune de a impaca un cuplu. Pana aici, nimic neobisnuit, insa cuplul in cauza este format din... doi barbati, care nu sunt numai parteneri de pahar, ci si parteneri de viata. Probabil din cauza ca emisiunea pe care o prezinta a inceput incet, incet sa se plafoneze si sa piarda din audienta, Mircea Radu vine in fata telespectatorilor cu ceva proaspat, o prima editie dedicata homosexualilor. Acum, ramane de vazut daca sarmantul moderator va aduce “pacea in paradis” sau daca nu cumva o sa inrautateasca lucrurile. Avand in vedere ca Mircea este unul dintre cei mai ravniti barbati care apar pe sticla, este posibil ca unul dintre baietii invitati la impacare sa se indragosteasca subit de “Cupidonul micilor ecrane”. Daca prezentatorul “Din dragoste” starneste pasiuni in randul femeilor de ce nu ar putea face acest lucru si in privinta barbatilor?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.