Zece dintre cele mai importante firme s-au retras din conducerea Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, din cauza neintelegerilor cu presedintele patronatului, Gheorghe Fodoreanu. Protestatarii vor sa-l suspende pe acesta din functie si sa des
Zece dintre cele mai importante firme s-au retras din conducerea Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, din cauza neintelegerilor cu presedintele patronatului, Gheorghe Fodoreanu. Protestatarii vor sa-l suspende pe acesta din functie si sa desemneze un nou presedinte.

Un scandal de proportii se deruleaza, in ultimele zile, la varful Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT). Zece dintre reprezentantii celor mai importante firme de turism de pe piata romaneasca s-au retras din conducerea ANAT, pe motiv ca nu au reusit sa se puna de acord cu presedintele patronatului, Gheorghe Fodoreanu, asupra unor aspecte legate de activitatea ANAT.

De asemenea, 150 de agentii si-au declarat dezacordul vizavi de managementul ANAT, printre acestea aflandu-se nume sonore precum Romantic Travel, CMB Travel si Kara Travel. Reprezentantii acestora vor ca ANAT sa fie condusa de un presedinte care sa nu provina dintr-o firma de turism, dar care sa aiba expertiza in domeniu si sa fie ales prin acordul tuturor agentiilor din patronat.

Paralela 45 si Ali Baba, favorizate la Tårg
Neintelegeril e ar fi pornit de la Targul de Turism, ce se va desfasura intre 29 martie-1 aprilie a.c. la Romexpo. „Protestatarii” considera ca agentiile Paralela 45 si Ali Baba Tour au fost favorizate in obtinerea de pavilioane mai bune in cadrul acestui eveniment. „Cu toate acestea, Alin Burcea, presedintele agentiei Paralela 45, s-a raliat cu protestatarii. In fapt, el vrea sa fie ales presedinte la alegerile din iunie“, ne-au declarat surse din piata. Numai ca „marul discordiei” este in alta parte. Toti cei care au idei contrare actualului presedinte nu mai doresc, in viitor, un presedinte ANAT care sa fie si patron de agentie.

Scandal 'poetic>> de genul Basescu - Tariceanu
„Este un scandal 'poetic>> de genul Basescu-Tariceanu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.