Ministrul agriculturii, Dan Motreanu, a solicitat sprijinul Ministerul Administratiei si Internelor(MAI) in vederea asigurarii conditiilor optime pentru sacrificarea mieilor, in conformitate cu normele sanitar-veterinare. Ca urmare,  secretarul
Ministrul agriculturii, Dan Motreanu, a solicitat sprijinul Ministerul Administratiei si Internelor(MAI) in vederea asigurarii conditiilor optime pentru sacrificarea mieilor, in conformitate cu normele sanitar-veterinare. Ca urmare, secretarul de stat in MAI, Victor Paul Dobre, a transmis prefecturilor dispozitia de a colabora cu directiile veterinare, in perioada premergatoare sarbatorilor de Paste. Potrivit unui ordin emis de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara (ANSVSA), incepand de joi, 22 martie, este obligatorie inregistrarea sau autorizarea sanitar veterinara a tuturor unitatilor si a mijloacelor de transport din domeniul sanatatii animalelor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.