Artistul, ce implineste 60 de ani la sfarsitul saptamanii, a lansat deja online cateva dintre cele mai recente piese ale sale, in SUA. Elton John a spus ca-si dorea demult sa-si posteze online intreg catalogul muzical, insa a avut nevoie de foarte mu
Artistul, ce implineste 60 de ani la sfarsitul saptamanii, a lansat deja online cateva dintre cele mai recente piese ale sale, in SUA. Elton John a spus ca-si dorea demult sa-si posteze online intreg catalogul muzical, insa a avut nevoie de foarte mult timp pentru a reusi.
Catalogul, ce va cuprinde toate piesele artistului, nu doar hiturile, va fi disponibil exclusiv prin magazinul virtual de la Apple, iTunes, din 26 martie pana pe 30 aprilie, data de la care va putea fi cumparat si de pe alte servicii de download.
Lansarea catalogului online va coincide cu aniversarea cantaretului si cu lansarea, in format fizic si digital, a unei compilatii cu 18 piese, intitulata "Rocket Man - The Definitive Hits".
Elton John isi va lansa cateva dintre cele mai mari hituri si ca ringtonuri pentru telefoanele mobile, alaturi de o selectie de videoclipuri ce vor fi distribuite tot prin magazinele virtuale.
Elton John a vandut in intreaga sa cariera, ce se intinde pe mai mult de 40 de ani, peste 250 de milioane de albume si a lansat peste 50 de melodii de top. in 1994 a fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame si a devenit cavaler in 1998. Artistul a castigat pana acum cinci premii Grammy si are o avere estimata, neoficial, la aproximativ 300 de milioane de euro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.