Patru hoteluri din Bucuresti sunt in negocieri avansate si vor semna in urmatoarele luni un contract de management cu lantul hotelier spaniol Vime Hotels & Resorts, a declarat Raul Dinescu, presedintele Gerasim Tour, reprezentantul Vime in Romania si
Patru hoteluri din Bucuresti sunt in negocieri avansate si vor semna in urmatoarele luni un contract de management cu lantul hotelier spaniol Vime Hotels & Resorts, a declarat Raul Dinescu, presedintele Gerasim Tour, reprezentantul Vime in Romania si Bulgaria, citat de Mediafax.
"Cele patru hoteluri din Bucuresti, care vor intra in lantul Vime, sunt clasificate la trei si patru stele. Lantul spaniol a inclus in planul sau de extindere intrarea in tarile care au aderat recent la Uniunea Europeana. Vime mai are hoteluri operate in sistem de management, dar si investitii proprii, in Spania, Italia si Tunisia", spune Dinescu.
In planurile lantului spaniol intra si afilierea unor hoteluri de la munte, dar si constructia unui hotel propriu in Bucuresti.
"Acest lant are un sistem putin diferit de altele. Daca dupa un an hotelul afiliat are rezultate financiare bune, Vime le face proprietarilor acestuia o oferta de inchiriere pe o perioada de circa 10 ani. Practic, contra unei sume pe care o plateste, lantul inchiriaza tot hotelul si, de asemenea, investeste in acesta", afirma reprezentantul lantului spaniol in Romania.
Vime Hotels & Resorts detine 18 hoteluri, dintre care 11 in Spania, cinci in Italia si doua in Tunisia, hoteluri care cumuleaza 3.200 de camere.
Planurile de dezvoltare ale lantului prevad incheierea acestui an cu 25 de hoteluri in portofoliu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.