Cel mai mare producator rus de tevi de otel, TMK, a semnat un acord de parteneriat strategic cu gigantul din domeniul energiei Rosneft. Acordul, pentru o perioada initiala de trei ani cu posibilitatea de extindere, a fost semnat la Moscova de prim- v
Cel mai mare producator rus de tevi de otel, TMK, a semnat un acord de parteneriat strategic cu gigantul din domeniul energiei Rosneft. Acordul, pentru o perioada initiala de trei ani cu posibilitatea de extindere, a fost semnat la Moscova de prim- vicepresedintele Rosneft, Sergei Kudryashov, si directorul de operatiuni al TMK, Konstantin Semerikov.
Potrivit termenilor acordului, TMK si Rosneft vor forma un comitet director de supraveghere care sa coordoneze parteneriatul, sa revizuiasca permanent strategia si sa faca orice modificare necesara. Parteneriatul va asigura coordonarea optima pentru proiectarea si productia de tevi furnizate de TMK catre Rosneft, cu destinatie in domeniul petrolier si de gaz.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.