Charles Voyde Harrelson a fost asasin platit, si, "in interes de serviciu", a ucis un judecator federal din San Antonio. Cand nu avea astfel de cereri, acesta era cartofor profesionist si "scotea bani din piatra seaca".
Charles Harrelson avea 6
Charles Voyde Harrelson a fost asasin platit, si, "in interes de serviciu", a ucis un judecator federal din San Antonio. Cand nu avea astfel de cereri, acesta era cartofor profesionist si "scotea bani din piatra seaca".
Charles Harrelson avea 69 de ani si se pare ca a murit de atac de cord in inchisoarea federala din Colorado, inchisoare cunoscuta si sub numele de "Supermax". Ramasitele sale au fost incinerate, iar acum autoritatile asteapta ca rudele sa ridice urna de la morga din Colorado. Politistii spun ca, pana sa fie prins, lunetistul Harrelson a ucis, "la cerere" 12 persoane. In 1982, el a fost prins si condamnat pentru ca l-a ucis pe judecatorul districtual John H. Wood. "Oricine intra in contact cu acest om sfarsea prin a suferi" a declarat avocatul Ray Jahn, unul dintre cei care a contribuit la condamnarea acestuia.
Charles Harrelson, care s-a nascut in orasul texan Lovelady, a fost cel mai mic dintre cei sase copii ai familiei. Se pare ca unul dintre frati e agent FBI, un altul specialist in poligraf, altul gardian la inchisoare si altul detectiv in Houston. Harrelson a fost singurul care a ales alt drum. Dupa ce a poposit putin timp in Marina, el a inceput un lung sir de mariaje, slujbe ciudate si infractiuni. In 1959 s-a mutat la Los Angeles, cu prima sa sotie, Dianne. Acolo, Harrelson a inceput sa vanda enciclopedii, si la scurta vreme a fost condamnat pentru jaf.
In timp ce se afla in inchisoare, Harrelson a devenit informator. A permis politiei sa-i inregistreze conversatiile pe care le avea cu un suspect de crima, si in schimb, a fost eliberat conditionat. S-a mutat in Texas, si a inceput sa vanda echipamente pentru cabinetele de stomatologie. A divortat de sotia sa, care a ramas cu cei trei baieti ai lor: Brett, Jordan si Woody. Charles Harrelson s-a casatorit cu cea de-a doua sotie, Betty, in 1965, si s-a stabilit in Houston, unde a inceput sa joace carti. In 1968 a fost arestat de trei ori. A fost achitat pentru uciderea lui Alan Berg, insa a ajuns din nou in inchisoare pentru asasinarea lui Sam Degelia Jr., un dealer de grane. Pentru acest "contract" el primise doua mii de dolari.
Eliberat dupa zece ani, Harrelson s-a casatorit pentru a treia oara, cu Jo Ann Starr. Cinci luni mai tarziu, judecatorul Wood a fost impuscat, la data de 29 mai 1979, pe cand se ducea la tribunal. Wood era poreclit "Maximum John" pentru severitatea sa in cazurile cu droguri. Autoritatile au declansat o vanatoare de proportii pentru prinderea lui Harrelson, pe care l-au inchis. El a fost acuzat ca l-a ucis pe magistrat, fiind angajat de catre baronul drogurilor din El Paso, Jimmy Chagra, care era judecat in acea vreme de catre victima. Harrelson, care pe atunci avea 44 de ani, s-a declarat nevinovat, insa dupa un proces care a durat 12 saptamani, s-a stabilit ca primise pentru "a apasa pe tragaci" un sfert de milion de dolari.
Astfel, acesta a primit doua condamnari pe viata, iar Chagra doar 30 de ani de inchisoare, pentru ca "a vorbit". Eliberat in 2003, Chagra este acum, se pare, integrat in programul de protectie a martorilor. La un moment dat, Harrelson a incercat sa evadeze din inchisoarea din Atlanta, dar a fost prins si dus la renumita inchisoare de maxima securitate, Supermax, unde sunt inchisi criminali deosebit de periculosi ca Ted Kaczynski (care a trimis mai multor universitati americane dispozitive explozive prin posta, ucigand trei persoane si ranind alte 23) precum si atentatorul de la World Trade Center, Ramzi Yousef. Charles Harrelson a pretins la un moment dat chiar ca a fost implicat in asasinarea lui John F. Kennedy, si exista chiar declaratii care il plaseaza ca "unul dintre vagabonzii care stateau pe iarba", in apropierea zonei prin care a trecut la un moment dat presedintele.
Rudele lui Harrelson nu au facut nici un comentariu public despre ce vor face cu cenusa acestuia, insa se pare ca decedatul se pronuntase, in timpul unui proces de crima din 1979, in legatura cu ce ar dori sa se intample dupa moartea sa. Cativa ani mai tarziu, pe cand era urmarit de politisti, Harrelson, care conducea o Corvette, s-a rasturnat intr-un sant, si, cand acestia s-au apropiat de el, a tras un glont intr-un cauciuc si amenintat ca se va sinucide. Vazand ca este incoltit, a scos niste hartii dintr-o punga, le-a rupt, iar bucatelele de hartie le-a aruncat in aer. Ulterior, agentii FBI au adunat hartiile si au reconstituit biletul in care scria: "pentru ca stiu sigur ca voi muri, as vrea sa se stie ca nu am facut altceva decat sa grabesc un simplu proces natural. Pe piatra mea de mormant ar trebui sa scrie "a facut tot ce a stiut mai bine pentru S.C.P. - stoparea cresterii populatiei".
A mai fost gasita o scrisoare, intr-o camera de motel din Houston, iar grafologul de la FBI a declarat ca scrisul ii apartinea lui Harrelson. Pe bucata de hartie scria: "Doamne, a fost un drum greu. Imi pare rau. Nu pentru mine, ci pentru durerea care le-am cauzat-o celorlalti, celor care m-au iubit si celor care-i iubeau pe cei pe care i-am ucis. Insa nu am omorat pe nimeni care nu ar fi meritat asta". Mai exista un pasaj, insa FBI-ul nu era sigur ca scrisul ii apartinea tot lui Harrelson: "As vrea sa fiu incinerat fara nici o slujba religioasa, iar cenusa mea sa fie imprastiata peste tribunalul John H. Wood Jr., din San Antonio".
Ba al meu e mai periculos!
Au facut si ei lucruri foarte rele, crime sau infractiuni. Nu celebritatile, ci parintii lor.
Charlize Theron Nu numai Woody Harrelson a avut un tata periculos, ci si alte staruri care au ales sa-si spuna povestea copilariei lor sau pur si simplu s-a aflat din ce familie provin.Tatal lui Lindsay Lohan, Michael, a fost eliberat in aceasta luna dintr-o inchisoare din New York, dupa ce a ispasit o pedeapsa de aproape doi ani.
Pe langa alte infractiuni, el a fost acuzat ca a condus drogat. Charlize Theron, laureata a unui premiu Oscar, a avut o copilarie mai mult decat raumatizanta. Ea a copilarit in Africa de Sud si avea 15 ani cand mama sa l-a impuscat pe tatal sau, in legimita aparare. Barbatul, care era foarte beat, le ameninta pe cele doua ca le omoara. Mama lui Charlize a fost declarata nevinovata.
Nici tatal lui "Spiderman", actorul Tobey Maguire nu a fost usa de biserica. In 1993, pentru ca familia sa nu mai avea nici un sfant, tatal lui Maguire a jefuit o banca, si a stat doi ani la inchisoare. El a fost prins dupa ce un vecin l-a vazut cum cara sacii cu bani in garaj.
Intr-un interviu acordat revistei Vanity Fair in 2006, starul din "Neveste disperate", Teri Hatcher, a dezvaluit ca unchiul sau a molestat-o pe cand ea era doar un copil.
Fratele lui Alec Baldwin a fost arestat pentru consum de droguri in anul 1998, intr-o camera de hotel din New York. Pana sa vina politia sa-l aresteze, Daniel Baldwin alerga pe holuri, complet dezbracat, urland: "Baldwin". De fapt, Daniel a fost arestat de mai multe ori, cel mai recent pentru ca a furat un SUV.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.