Comisia Europeana a initiat o ancheta amanuntita impotriva Ungariei in legatura cu o grila de impozitare care ar putea favoriza companiile cu divizii in strainatate. Diviziile din strainatate care platesc dobanzi companiilor-mama au posibilitatea de
Comisia Europeana a initiat o ancheta amanuntita impotriva Ungariei in legatura cu o grila de impozitare care ar putea favoriza companiile cu divizii in strainatate. Diviziile din strainatate care platesc dobanzi companiilor-mama au posibilitatea de a deduce sumele integral din veniturile impozitabile, in timp ce unitatile firmelor locale pot deduce numai jumatate din aceste sume, a explicat Executivul european.
"Comisia apreciaza ca, in prezent, metodologia de impozitare utilizata de autoritatile ungare ar putea oferi avantaje numai anumitor companii, incalcand reglementarile UE privind subventiile", se arata intr-un comunicat al Executivului european.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.