Vasilache este netransferabil
Marin Condescu, presedintele Pandurilor Tg. Jiu, a declarat ca mijlocasul Ciprian Vasilache, achizitionat in aceasta iarna de la Rapid, este netransferabil, in ciuda ofertelor inaintate pentru serviciile sal
Vasilache este netransferabil
Marin Condescu, presedintele Pandurilor Tg. Jiu, a declarat ca mijlocasul Ciprian Vasilache, achizitionat in aceasta iarna de la Rapid, este netransferabil, in ciuda ofertelor inaintate pentru serviciile sale. De serviciile lui Vasilache se intereseaza OFI Creta (Grecia) si NK Zagreb (Croatia). Conducerea clubului din Zagreb era dispusa sa ofere 500.000 de euro, aproape dublu fata de suma platita de gorjeni la Rapid, insa s-a lovit de refuzul oficialilor de la Pandurii. Condescu a declarat ca nu a primit nici o oferta concreta pentru Vasilache. "Vasilache nici nu e de vanzare. L-am luat aici sa joace. Nu este nici o grila pentru a-l transfera cineva pe Vasilache", a spus Condescu. (MIG)
Feyenoord la judecata TAS
Tribunalul de Arbitaj Sportiv (TAS) de la Lausanne va anunta decizia sa in cazul excluderii lui Feyenoord Rotterdam din Cupa UEFA cel mai tarziu la 9 februarie. Feyenoord a fost exclus din editia 2006/2007 a Cupei UEFA pe 19 ianuarie, ca urmare a incidentelor provocate de fanii olandezi la meciul cu AS Nancy, disputat pe 30 noiembrie 2006, in grupa E a competitiei. Initial, Feyenoord a fost amendat cu 200.000 de franci elvetieni de Comisia de Disciplina a UEFA si a primit o sanctiune cu suspendare de a disputa doua meciuri de pe teren propriu in cupele europene cu portile inchise. Forul european a atacat insa aceasta sanctiune, iar Comisia de Apel a decis excluderea gruparii olandeze din competitie. Forul european a anuntat ca Tottenham Hotspur, adversara stabilita initial pentru Feyenoord pentru faza 16-imilor de finala ale Cupei UEFA, va juca direct in "optimi". Feyenoord a contestat la TAS decizia UEFA, aceasta fiind ultima cale pe care poate obtine anularea sanctiunii. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.