Paco Rabanne, prin importatorul direct Royal Caro, a lansat ieri in Romania o noua colectie de ceasuri. Colectia, care contine piese atat pentru barbati, cat si pentru femei, deschide un nou capitol al elegantei. Designul este modern prin linia cadra

Paco Rabanne, prin importatorul direct Royal Caro, a lansat ieri in Romania o noua colectie de ceasuri. Colectia, care contine piese atat pentru barbati, cat si pentru femei, deschide un nou capitol al elegantei. Designul este modern prin linia cadranului, de forma dreptunghiulara cu lungimile usor curbate si curelele din piele de calitate superioara, prelucrate in cele mai mici detalii de catre angajatii Paco Rabanne. Nu au fost uitati nici clientii care iubesc stilul clasic. Acestia pot opta pentru cateva piese, in care a fost pastrata forma rotunda a cadranului. Femeile sunt rasfatate cu diferite modele cu un design minimalist: bratari metalice placate cu metal pretios ori curele ce imbraca practic incheietura.

Parteneriat cu Royal Caro

Colaborarea dintre Paco Rabanne si importatorul Royal Caro nu s-a nascut dintr-o intamplare.
Compania care are un capital privat 100% romanesc si activeaza pe piata din 1991 detine la ora actuala unul dintre cele mai intinse lanturi de magazine din tara. Cei peste 65 de angajati se ocupa exclusiv de productia, intretinerea si service-ul produselor comercializate de Royal Caro. Produsele, care pot fi gasite in magazinele celor mai mari centre comerciale din tara, dar si in magazinele partenerilor, firma avand o retea proprie de distributie pe intreg teritoriul Romaniei, se aliniaza cu succes normelor Uniunii Europene.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.