Grupul Pro Confort va suplimenta cu 20 de milioane de euro investitia anuntata initial pentru constructia hotelului Rin Grand, din sudul Capitalei. "In proiectul initial al hotelului erau prevazute camere de trei, patru si cinci stele, insa ulterior
Grupul Pro Confort va suplimenta cu 20 de milioane de euro investitia anuntata initial pentru constructia hotelului Rin Grand, din sudul Capitalei. "In proiectul initial al hotelului erau prevazute camere de trei, patru si cinci stele, insa ulterior am decis sa renuntam la cele de cinci stele si sa suplimentam investitiile in amenajari si finisaje de o calitate superioara. In plus, majorarea costurilor a fost determinata si de cresterea preturilor materialelor de constructii in ultimii doi ani, suma totala ajungand la 50 mil. euro", a declarat Robert Negoita, unul din cei doi actionari ai grupului, citat de Mediafax. Hotelul va fi construit pe soseaua Vitan-Barzesti si va avea o structura cu doua niveluri subterane, parter si 15 etaje, suprafata construita totala fiind de aproximativ 95.000 de metri patrati. Imobilul va include peste 1.500 de camere si apartamente si va dispune de 46 de sali de conferinta, cu o capacitate totala de circa 3.400 de locuri, cinci restaurante si un cazinou. In cadrul hotelului vor fi amenajate spatii comerciale pe o suprafata de 2.000 de metri patrati, sali de gimnastica si piscine. Proiectul prevede constructia unei parcari cu o capacitate de aproximativ 700 de locuri. Grupul Pro Confort este controlat de fratii Ionut si Robert Negoita. Cifra de afaceri inregistrata in 2006, la nivel de grup, a fost de aproximativ 45 de mil. euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.