Enel, prin filiala sa Enel North America Inc., a anuntat achizitionarea companiei AMP Resources, LLC de la AMP Capital Partners de la un actionar minoritar. Aceasta achizitie include proiecte de dezvoltare geotermala, dintre care unul este operationa
Enel, prin filiala sa Enel North America Inc., a anuntat achizitionarea companiei AMP Resources, LLC de la AMP Capital Partners de la un actionar minoritar. Aceasta achizitie include proiecte de dezvoltare geotermala, dintre care unul este operational, iar patru sunt in stadiu avansat de dezvoltare. Aceste proiecte vor aduce operatiunilor Enel din America de Nord o capacitate suplimentara de aprox. 150 MW in urmatorii ani si ofera sansa a numeroase oportunitati pe viitor.
Contractul impune o plata initiala de aproximativ 90 de milioane USD si plati bazate pe realizarea etapelor importante din proiect. Mai multi fosti angajati AMP ai biroului Reno din Nevada se vor alatura echipei de dezvoltare geotermala a Enel.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.