Banca Transilvania propune actionarilor majorarea capitalului cu 217,69 milioane lei, prin capitalizarea rezervelor constituite din profitul net, utilizarea primelor de emisiune si noi aporturi in numerar din partea actionarilor, a anuntat banca intr
Banca Transilvania propune actionarilor majorarea capitalului cu 217,69 milioane lei, prin capitalizarea rezervelor constituite din profitul net, utilizarea primelor de emisiune si noi aporturi in numerar din partea actionarilor, a anuntat banca intr-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.
In primul rand conducerea propune capitalizarea rezervelor constituite din profitul net, a caror valoare se ridica la 84,16 milioane lei. Din totalul rezervelor, 127.517 lei reprezinta rezerve constituite din profitul aferent anilor anteriori. Astfel, vor fi emise 841,65 milioane de actiuni cu valoare nominala de 0,10 lei in beneficiu actionarilor inregistrati in registrul actionarilor la data de 11 mai.
Peste 94,19 milioane lei reprezinta primele de emisiune integral incasate, iar suma de 39,33 milioane lei va constitui aportul in numerar al actionarilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.