Pretul aurului a stagnat, la peste 650 dolari/uncie, dupa ce a pierdut castigurile de peste noapte, iar dealerii spun ca se asteapta ca metalul galben sa se tranzactioneze intr-un culoar, in lipsa unei directii pe piata, potrivit Reuters, preluat de
Pretul aurului a stagnat, la peste 650 dolari/uncie, dupa ce a pierdut castigurile de peste noapte, iar dealerii spun ca se asteapta ca metalul galben sa se tranzactioneze intr-un culoar, in lipsa unei directii pe piata, potrivit Reuters, preluat de NewsIn.
Astfel, investitorii asteapta comentariile de politica monetara care vor urma dupa reuniunea de doua zile a Federal Reserve, sistemul de banci centrale americane, care va incepe mai tarziu in cursul zilei. Analistii de pe piata urmaresc indicii pentru cursul dolarului, care ar putea influenta si cotatia aurului. Aurul s-a scumpit la un maxim de 656 dolari/uncie, valoare care este insa mai mica fata de cea de 656,25 dolari/uncie, inregistrata luni.
Cotatia aurului de la inchiderea sedintei de tranzactionare de luni de pe piata newyorkeza a fost de 653,30/654,30 dolari/uncie.
"Aurul este prins intr-un culoar in acest moment, iar recuperarea din ultima saptamana a fost destul de dezamagitoare. Lipsa de miscare sugereaza o lipsa de incredere", a spus unul dintre economistii de la SG Corporate and Investment Banking.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.