Producatorii de bunuri contrafacute precum medicamente sau jucarii, risca o sentinta de pana la patru ani de inchisoare sau o amenda de 300.000 de euro, conform noilor reglementari adoptate de UE. Incalcarea regulilor din domeniul proprietatii intele
Producatorii de bunuri contrafacute precum medicamente sau jucarii, risca o sentinta de pana la patru ani de inchisoare sau o amenda de 300.000 de euro, conform noilor reglementari adoptate de UE. Incalcarea regulilor din domeniul proprietatii intelectuale este definita ca nerespectarea deliberata a reglementarilor, in vederea obtinerii de avantaje comerciale.
Membrii Comitetului pentru probleme legale din cadrul Parlamentului European au votat in favoarea unei propuneri revizuite a Comisiei Europene. Pe de alta parte, parlamentarii olandezi apreciaza ca Executivul european a mers prea departe in interpretarea sentintei instantei europene.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.