Producatorul de bere Interbrew Romania estimeaza pentru acest an o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 30%, la peste 200 milioane de euro. "Pentru acest an prognozam o crestere a volumului vanzarilor similara celei de anul trecut, de 34%, si
Producatorul de bere Interbrew Romania estimeaza pentru acest an o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 30%, la peste 200 milioane de euro. "Pentru acest an prognozam o crestere a volumului vanzarilor similara celei de anul trecut, de 34%, si ne-am propus o crestere a cifrei de afaceri cu 30% fata de 2006, cand am obtinut 160 de milioane de euro", a declarat directorul de marketing Interbrew, Liviu Irimia. Anul trecut, Interbrew, parte a grupului belgian InBev, a realizat vanzari de 3,3 milioane de hectolitri, volum estimat sa creasca la 4,4 milioane hectolitri in 2007.
Valoarea pietei romanesti de bere a ajuns anul trecut la circa 600 de milioane de euro si ar putea creste in acest an cu 7%, potrivit reprezentantilor Bergenbier. "Consideram ca piata romaneasca nu mai poate creste foarte mult, deoarece consumul anual de bere pe locuitor este in prezent de 74 de litri pe an, in vreme ce media europeana este de 80-90 de litri pe an", a explicat oficialul Interbrew.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.