General Motors Romania apreciaza ca va vinde, in acest an, pana la 20 de unitati din modelul decapotabil de top Opel GT, iar masina va fi adusa doar la comanda, au declarat reprezentanti ai companiei citati de NewsIn. Masina cu doua locuri are un mot
General Motors Romania apreciaza ca va vinde, in acest an, pana la 20 de unitati din modelul decapotabil de top Opel GT, iar masina va fi adusa doar la comanda, au declarat reprezentanti ai companiei citati de NewsIn. Masina cu doua locuri are un motor de 264 de cai putere amplasat longitudinal in partea din fata si dispune de tractiune integrala, acoperis retractabil din material textil, iar pretul la care va fi comercializata in Romania este de 30.000 euro, inclusiv TVA. Reprezentantii GM Romania au spus ca, datorita cererii mari de pe piata americana, Opel GT va fi disponibil in Romania doar pe comenzi facute exclusiv de clienti. Prima masina va ajunge pe soselele din Romania cel mai probabil in aprilie. Modelul GT este produs la uzina din orasul Wilmington din statul american Delaware, unde cel mai mare producator mondial de automobile, General Motors, mai construieste alte doua decapotabile pe care le comercializeaza in SUA, Pontiac Solstice si Saturn Sky. La salonul care s-a desfasurat intre 6 si 18 martie la Geneva, Opel GT a primit premiul "Cabrio of the Year 2007" (Decapotabila anului 2007), din partea unui juriu format din 21 de jurnalisti si experti ai pietei auto. General Motors anuntase pe 1 februarie 2006 ca va readuce pe piata numele Opel GT, pe care producatorul il mai utilizase pentru un model decapotabil din care vanduse intre 1968 si 1973 putin peste 100.000 de exemplare. In gama europeana a Opel, GT este succesorul modelului Speedster, care a fost produs impreuna cu englezii de la Lotus intre 2001 si 2005, insa pe piata romaneasca nu a fost comercializat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.