EurotaxGlass's Romania a anuntat lansarea aplicatiei software EurotaxRepairEstimate-RO, primul instrument de evaluare a daunelor auto, conceput exclusiv pentru piata autohtona, cu date actualizate la zi si cu preturile din Romania ale pieselor de sch
EurotaxGlass's Romania a anuntat lansarea aplicatiei software EurotaxRepairEstimate-RO, primul instrument de evaluare a daunelor auto, conceput exclusiv pentru piata autohtona, cu date actualizate la zi si cu preturile din Romania ale pieselor de schimb.
Aplicatia EurotaxRepairEstimate-RO permite o estimare rapida si intuitiva a costurilor de reparatii si vopsitorie in daunele auto si include pretul pieselor de schimb originale de pe piata romaneasca pentru majoritatea marcilor de autoturisme si autovehicule utilitare usoare.
Preturile pentru piesele de schimb originale, cu care opereaza EurotaxRepairEstimate-RO, sunt furnizate direct de catre importatorii din Romania pentru urmatoarele marci: Audi, Citroen, Dacia, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Volkswagen.
Aceasta aplicatie, impreuna cu aplicatia EurotaxGlass's pentru determinarea valorii la zi a vehiculelor rulate, constituie instrumentele indispensabile pentru societatile de asigurari in gestionarea asigurarilor auto si in lichidarea daunelor.
Compania EurotaxGlass's este liderul european in furnizarea informatiilor, solutiilor si serviciilor de consultanta de business pentru domeniul auto din Europa. EurotaxGlass's International AG este prezent in 28 de tari, editeaza cataloage tiparite in 13 limbi si are produse software disponibile in 17 limbi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.