Piata rezidentiala se confrunta cu o concurenta intre developeri pentru a vinde locuintele noi destinate clasei medii. Fapt pus in seama existentei unei serii de astfel de proiecte in lucru sau in proiect care anunta un numar reprezentativ de unitati
Piata rezidentiala se confrunta cu o concurenta intre developeri pentru a vinde locuintele noi destinate clasei medii. Fapt pus in seama existentei unei serii de astfel de proiecte in lucru sau in proiect care anunta un numar reprezentativ de unitati locative de acest gen, apreciaza Claudia Dascalescu, reprezentant al DTZ Echinox. Developerii incearca sa ofere cat mai multe facilitati privind modalitatea achizitiei: plata unui avans de 25% la antecontract iar restul de 75% la predare, parteneriate cu banci si institutii financiare care ofera termeni cat mai atractivi la obtinerea unui credit ipotecar. Sistemul buy-back imobiliar reprezinta un avantaj pe care incep sa-l ofere anumiti dezvoltatori de pe piata ansamblurilor rezidentiale de clasa medie. Prin sistemul buy-back imobiliar se poate acoperi o parte din valoarea noului apartament, compensand astfel pentru lipsa avansului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.