Mai multe institutii financiare au contactat in ultimele saptamani ABN AMRO in legatura cu o posibila fuziune sau achizitionarea unor active, dupa ce actionarii au solicitat public vanzarea sau divizarea bancii olandeze. Printre investitorii care si-
Mai multe institutii financiare au contactat in ultimele saptamani ABN AMRO in legatura cu o posibila fuziune sau achizitionarea unor active, dupa ce actionarii au solicitat public vanzarea sau divizarea bancii olandeze. Printre investitorii care si-au exprimat interesul pentru o fuziune cu ABN AMRO sau pentru preluarea unor active internationale se numara institutia britanica Barclays, ING, banca spaniola BBVA si banca franceza BNP Paribas.
ABN AMRO detine retele importante de retail in America de Nord, Brazilia si Italia. Discutiile cu oricare dintre bancile mentionate sunt in stadii incipiente si finalizarea unei tranzactii nu este certa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.