Siemens Romania a finalizat procesul de achizitie a companiei de echipamente electrice si automatizari Frosys Cluj-Napoca, dupa ce a primit acordul Consiliului Concurentei, urmand sa integreze firma in cadrul diviziei Solutii si Servicii Industriale,
Siemens Romania a finalizat procesul de achizitie a companiei de echipamente electrice si automatizari Frosys Cluj-Napoca, dupa ce a primit acordul Consiliului Concurentei, urmand sa integreze firma in cadrul diviziei Solutii si Servicii Industriale, anunta Mediafax.
"Achizitia firmei Frosys reprezinta un pas important pe care Siemens Romania il face pentru a inregistra o crestere rapida si profitabila", se arata intr-un comunicat al Siemens.
Firma preluata va activa sub denumirea "Frosys, a Siemens Business" si va dispune de o capacitate ridicata de a furniza solutii industriale si servicii de calitate clientilor la nivel national.
Frosys activeaza pe piata industriala romaneasca din anul 1995, cu echipamente si solutii in domeniul electric si al automatizarilor industriale.
Firma este partener Siemens din 1996, devenind mai tarziu centru autorizat de Reparatii si Service pentru echipamente Siemens, precum convertoare si redresoare de frecventa.
Compania a consemnat anul trecut o cifra de afaceri de peste opt milioane de euro, avand circa 120 de salariati. Grupul german Siemens este prezent in Romania din anul 1905 si are aproximativ 2.700 de angajati, cu activitati in domenii precum transporturi, energie, automatizari, actionari, tehnica medicala si comunicatii.
Afacerile Siemens in Romania s-au situat in 2005 la circa 200 milioane euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.