Inalta Curte de Casatie si Justitie a mentinut, sambata, hotararea privind arestarea lui Sever Muresan, decizie luata in urma cu o zi de Curtea de Apel Bucuresti. Instanta romana a emis un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile pentru Sever
Inalta Curte de Casatie si Justitie a mentinut, sambata, hotararea privind arestarea lui Sever Muresan, decizie luata in urma cu o zi de Curtea de Apel Bucuresti. Instanta romana a emis un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile pentru Sever Muresan. Predarea lui Muresan autoritatilor franceze se va judeca in 21 martie, ora 13.00, de catre Curtea de Apel Bucuresti. Potrivit cererii de arestare provizorie in vederea predarii lui Sever Muresan, acesta ar fi membru al unui grup infractional, care ar fi ordonat uciderea unui finantist elvetian. Impotriva lui Sever Muresan ar fi marturiile a doua persoane, retinute pe teritoriul Frantei. Pe numele lui Muresan este emis din 6 februarie un mandat de arestare international, sub acuzatiile de tentativa de omor, spalare de bani, fals si uz de fals si fals de moneda, fapte petrecute pe teritoriul Frantei, in cursul anului 2005. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.