Fotbalistii romani impresioneaza etapa de etapa in prima liga germana. Sergiu Radu si Vladut Munteanu sunt artizanii revenirii in clasament a lui Energie Cottbus, echipa care parea condamnata la retrogradare. „Schija“ a inscris golul vic
Fotbalistii romani impresioneaza etapa de etapa in prima liga germana. Sergiu Radu si Vladut Munteanu sunt artizanii revenirii in clasament a lui Energie Cottbus, echipa care parea condamnata la retrogradare. „Schija“ a inscris golul victoriei in deplasarea de la Hertha, dintr-o pasa a lui Munteanu, ajungand la zece goluri marcate in Bundesliga. Laurentiu Reghecampf a marcat si el pentru Alemania Aachen, pecetluind victoria cu 2-0 asupra lui Bielefeld. Toate aceste realizari nu conteaza pentru selectionerul Victor Piturca, care ii ignora pe cei trei.

Romanii sunt salvatorii lui Energie Cottbus. De la venirea lui Vladut Munteanu si Sergiu Radu, echipa a inceput sa castige puncte importante in lupta pentru evitarea retrogradarii. Ultima lovitura a fost data in ultima etapa, cand Energie a invins la Berlin, pe Hertha (1-0), urcand pe locul 11 in clasament.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.