Fostul mijlocas si presedinte al „cainilor rosii”, Mircea Stoenescu, actualmente observator FRF, a suferit, sambata, la Vaslui, o hemoragie digestiva superioara, fiind internat, in stare grava, la Spitalul de Urgenta din Capitala. Stoene
Fostul mijlocas si presedinte al „cainilor rosii”, Mircea Stoenescu, actualmente observator FRF, a suferit, sambata, la Vaslui, o hemoragie digestiva superioara, fiind internat, in stare grava, la Spitalul de Urgenta din Capitala. Stoenescu a fost coleg de echipa cu fratii Nunweiller, Parcalab, Ghergheli sau Fratila.

Unul dintre cei mai buni mijlocasi din toate timpurile in echipa lui Dinamo, Mircea Stoenescu, a fost, sambata, la Vaslui, la un pas de moarte. Acesta era observator FRF la meciul dintre Vaslui si Rapid. Pe tot parcursul zilei de vineri a acuzat o stare proasta. Aceasta s-a acutizat, sambata, cu cateva ore inainte de inceperea meciului. Alertati, oficialii moldoveni au solicitat Salvarea, dar starea lui Mircea Stoenescu i-a depasit pe medicii din Vaslui.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.