Kids Top 20, un format danez de televiziune, a intrat in portofoliul Paprika Entertainment CTM Productions, care a dezvoltat si produs formatul pentru Jetix a inceput deja sa il implementeze in tari precum Belgia si Finlanda, dar si in alte teritorii
Kids Top 20, un format danez de televiziune, a intrat in portofoliul Paprika Entertainment CTM Productions, care a dezvoltat si produs formatul pentru Jetix a inceput deja sa il implementeze in tari precum Belgia si Finlanda, dar si in alte teritorii pe care le acopera FCCE, firma distribuitoare.
Paprika este o agentie de publicitate si totodata o companie de productie TV care a castigat dreptul de a promova formatul atat in Romania, cat si in alte tari din Europa Centrala si de Est, cum ar fi Cehia, Slovenia, Slovacia, Croatia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Ucraina si Turcia. Conceptul aduce in atentia telespectatorului si ideea de marketing, comert prin: Kids Top 20 evenimente, DVD-uri, CD-uri, videoclipuri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.