Premierul britanic Tony Blair a incheiat un acord secret cu regele Arabiei Saudite, oferindu-i asigurari ca nici o persoana implicata in cazurile de mita referitoare la contractul cu BAE Systems nu va fi acuzata penal, relateaza The Sunday Times. In
Premierul britanic Tony Blair a incheiat un acord secret cu regele Arabiei Saudite, oferindu-i asigurari ca nici o persoana implicata in cazurile de mita referitoare la contractul cu BAE Systems nu va fi acuzata penal, relateaza The Sunday Times. In iulie 2005, Blair l-a asigurat pe printul Abdullah bin Abdul Aziz, care acum este rege, ca Marea Britanie va abandona ancheta demarata de Oficiul pentru Fraude Grave (SFO), precizeaza sursa citata. Investigatia facea referire la comisioanele care ar fi fost platite de BAE Systems, cea mai mare companie britanica din domeniul apararii, pentru a se asigura ca Arabia Saudita continua cooperarea cu aceasta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.