Grupul financiar francez Societe Generale urmareste sa-si tripleze veniturile din operatiuni de finantare si acumularea de capital in Asia in urmatorii trei ani, pe fondul dezvoltarii fluxurilor comerciale si de investitii. Piata asiatica produce, ex
Grupul financiar francez Societe Generale urmareste sa-si tripleze veniturile din operatiuni de finantare si acumularea de capital in Asia in urmatorii trei ani, pe fondul dezvoltarii fluxurilor comerciale si de investitii. Piata asiatica produce, excluzand Japonia, mai putin de 10% din veniturile globale ale filialei de finantare a bancii, insa aceasta pondere va creste, a declarat seful operatiunilor financiare ale bancii, Jackson Cheung. Banca tinteste sa finalizeze cel putin 10 mari acorduri de finantare structurata, care sa valoreze minimum trei miliarde de dolari, a mai spus acesta. Intelegerile vizeaza domeniile telecomunicatiilor, media si resurselor naturale si vor implica, de asemenea, finantare pentru export si active.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.