Membrii Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol au convenit, ieri, sa mentina nivelul actual al productiei, in contextul ingrijorarilor legate de un posibil declin al avansului economic, si, implicit, al cererii de titei, in urmatoarele luni. Sta
Membrii Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol au convenit, ieri, sa mentina nivelul actual al productiei, in contextul ingrijorarilor legate de un posibil declin al avansului economic, si, implicit, al cererii de titei, in urmatoarele luni. Statele OPEC, care acopera peste o treime din cererea mondiala de petrol, au convenit, la ultimele doua reuniuni, asupra reducerii productiei cu 1,7 milioane de barili pe zi, reprezentand 6% din volumul total al livrarilor. "Piata este in echilibru si nu este necesar sa modificam acum limitele de productie", a declarat ministrul petrolului din Kuweit, Sheikh Ali al-Jarrah al-Sabah.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.