Daniel Constantin Molodoi, in varsta de 31 de ani, a fost ieri condamnat la 18 ani de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat de faptul ca si-a ucis mama. In plus, el va trebui sa plateasca despagubiri de cateva milioane lei vechi Spitalului de Urg
Daniel Constantin Molodoi, in varsta de 31 de ani, a fost ieri condamnat la 18 ani de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat de faptul ca si-a ucis mama. In plus, el va trebui sa plateasca despagubiri de cateva milioane lei vechi Spitalului de Urgente si catre Serviciul de Ambulanta Iasi. Crima a avut loc in septembrie 2006, cand, fara un motiv clar, Daniel Molodoi si-a atacat mama in garsoniera in care locuiau impreuna. Martorii si vecini au declarat ca ambii erau linistiti si nu provocau scandaluri, iar in garsoniera locuia intreaga familie, anume sotii Molodoi si cei doi fii ai lor. In ziua crimei, in casa era Cornelia Molodoi, in varsta de 54 de ani, si fiii sai Daniel si Andrei, acesta din urma avand doar 17 ani.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.