Dupa amanari repetate si mai multe variante, PSD a depus la Senat motiunea "Falimentului invatamantului si cercetarii romanesti". Cele 69 de semnaturi care insotesc motiunea apartin atat senatorilor PSD, cat si celor ai PRM. In textul motiunii, este
Dupa amanari repetate si mai multe variante, PSD a depus la Senat motiunea "Falimentului invatamantului si cercetarii romanesti". Cele 69 de semnaturi care insotesc motiunea apartin atat senatorilor PSD, cat si celor ai PRM. In textul motiunii, este ceruta demiterea ministrului Mihail Hardau, care, afirma semnatarii, "a devenit rapid groparul invatamantului romanesc".
Punctual, lui Hardau i se reproseaza ca a provocat cele mai ample miscari sindicale din sistemul de Educatie, ca examenele nationale au fost fraudate in timpul ministeriatului sau.
Din punct de vedere financiar, ministrul PD este socotit responsabil pentru neonorarea promisiunilor privind investitiile in Educatie, dar si pentru politica de achizitii.
"Recordul absolut" este considerata cumpararea de microbuze scolare "la suprapret si neconforme cu necesitatea de a transporta elevii la unitatile scolare". Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a decis ca motiunea sa fie dezbatuta pe 20 martie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.