Hotelurile Bulgariei pot fi frumoase si renovate, insa nu este suficient, daca exista probleme serioase legate de servicii si personal, au declarat experti ai industriei turistice. Presedintele Asociatiei Internationale a Operatorilor de Hoteluri si
Hotelurile Bulgariei pot fi frumoase si renovate, insa nu este suficient, daca exista probleme serioase legate de servicii si personal, au declarat experti ai industriei turistice. Presedintele Asociatiei Internationale a Operatorilor de Hoteluri si Restaurante, Ghassan Aidi, a declarat ca hotelurile din Bulgaria sunt foarte bune, oferind oportunitati pentru transformarea statului bulgar intr-o destinatie turistica de succes.
Principala problema este lipsa de personal calificat si calitatea indoielnica a serviciilor, a precizat acesta.
Datele statistice oficiale arata ca Bulgaria a fost vizitata anul trecut de un numar de 5.158.000 turisti straini, ceea ce reprezinta o majorare cu 6,6%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.