Liderul suspendat al PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a declarat ca este binevenita o ancheta a Departamentului National Anticoruptie in acest caz. Acesta a sustinut ca a sunat la Biroul Teritorial Targu Jiu al DNA pentru a solicita o ancheta in acest caz,
Liderul suspendat al PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a declarat ca este binevenita o ancheta a Departamentului National Anticoruptie in acest caz. Acesta a sustinut ca a sunat la Biroul Teritorial Targu Jiu al DNA pentru a solicita o ancheta in acest caz, insa nimeni nu i-a raspuns la telefon. "In aceste conditii am facut o adresa scrisa la Curtea de Conturi pentru ca gasesc binevenit orice control care poate clarifica lucrurile cat mai repede. O mai spun o data, daca se va demonstra ca un leu de la o institutie publica a ajuns in conturile partidului poate sa faca cine ce vrea cu mine, inclusiv sa ma spanzure", a spus presedintele suspendat al PNL Gorj, citat de Mediafax. Unii dintre directorii care apar in inregistrarea audio de la sedinta Biroului Politic al PNL Gorj au declarat ca gasesc si ei binevenita o ancheta a DNA. Directorul Autoritatii de Sanatate Publica Gorj, Aristica Morosanu, a spus ca ii asteapta pe procurorii anticoruptie pentru a le da amanunte despre cotizatiile stranse de la liberalii din institutie, considerand ca la finalul anchetei opinia publica va sti adevarul. Seful Directiei Finantelor Publice Gorj, Gheorghe Paraschivu, a declarat ca ancheta va putea fi dovada ca nici o institutie publica condusa de liberali nu a cotizat cu fonduri de la buget pentru cheltuielile de campanie ale partidului. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.