Credit Europe Bank, fosta Finansbank Romania, va deschide, la sfarsitul lunii martie, o unitate VIP, cu produse personalizate clientilor cu venituri mari, a anuntat Omer Tetik, vicepresedinte al bancii, cu ocazia schimbarii de brand al institutiei. I
Credit Europe Bank, fosta Finansbank Romania, va deschide, la sfarsitul lunii martie, o unitate VIP, cu produse personalizate clientilor cu venituri mari, a anuntat Omer Tetik, vicepresedinte al bancii, cu ocazia schimbarii de brand al institutiei. Investitia necesara pentru procesul de rebranding in Romania depaseste un milion de euro, potrivit estimarilor lui Tetik. "Procesul de rebranding include mai multe aspecte, iar suma finala nu a fost inca stabilita", a afirmat Tetik.
Credit Europe Bank vrea sa isi majoreze cota de piata la 2% pana la sfarsitul acestui an, fata de 1,4% in prezent, si sa isi extinda reteaua cu 30 sucursale, pana la 100 de unitati, a declarat presedintele bancii, Tamer Ozatakul. "Vrem sa ne situam intre primele 10 banci din Romania in urmatorii doi ani si sa ocupam locul al treilea pe segmentul produselor de retail", a mai spus Ozatakul. Totodata, printre planurile de dezvoltare ale bancii se mai numara lansarea in a doua jumatate a anului a unor carduri Gold si Platinum, a unei agentii bancare pentru persoane cu venituri ridicate la sfarsitul lunii martie si a unei firme de asigurari la inceputul lunii aprilie.
Intrebat despre politica bancii dupa ce noile norme ale BNR privind avansul si gradul de indatorare a clientilor vor intra in vigoare, Tetik a aratat ca produsele Credit Europe Bank se vor adapta. "Nu vom renunta cu totul la avansul perceput clientilor si nu vrem sa fim cea mai agresiva banca pe segmentul de creditare", a precizat Tetik.
Subsidiara din Romania a Finansbank si-a inceput activitatea in februarie 2000, cand Finansbank AS Turcia a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Bancii de Credit Industrial si Comercial, institutie de credit cu capital mixt romano-american infiintata in 1993.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.