Producatorul de bere Bermas Suceava estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 29 de milioane de lei, in crestere cu 12,4% fata de nivelul de 25,8 milioane de lei din 2006, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli aprobat ieri de actionarii
Producatorul de bere Bermas Suceava estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 29 de milioane de lei, in crestere cu 12,4% fata de nivelul de 25,8 milioane de lei din 2006, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli aprobat ieri de actionarii companiei.
Profitul net al firmei s-a ridicat anul trecut la 4,48 de milioane de lei, iar pentru 2007 Bermas anticipeaza o scadere a castigului la circa patru milioane de lei.
Din profitul de anul trecut, Bermas va acorda actionarilor dividende in valoare de 2,43 milioane de lei. Investitiile firmei vor beneficia de fonduri in valoare de 1,6 milioane de lei, provenind din castigul din 2006.
Investitiile totale programate de Bermas pentru perioada 2007-2008 se ridica la 1,88 milioane de euro, finantarea fiind asigurata din credite si resurse proprii.
Cheltuielile totale ale Bermas au reprezentat anul trecut 25,8 milioane de lei, in timp ce cheltuielile totale s-au ridicat la 29,4 milioane de lei. Firma este controlata de doua asociatii ale salariatilor, care detin, cumulat, peste 51% din actiuni. SIF Banat Crisana are o participatie de circa 5% din capitalul firmei. Titlurile Bermas Suceava sunt listate la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.