Presedintele a declarat ca amanarea nu poate fi justificata sub nicio forma. "Nu pot decat sa exprim regretul ca clasa politica s-a dovedit incapabila sa raspunda prompt unei legitimari rapide a reprezentantilor Romaniei in PE", a spus seful statului
Presedintele a declarat ca amanarea nu poate fi justificata sub nicio forma. "Nu pot decat sa exprim regretul ca clasa politica s-a dovedit incapabila sa raspunda prompt unei legitimari rapide a reprezentantilor Romaniei in PE", a spus seful statului. "Mi se pare deplasat sa iei romanilor dreptul de a-si alege reprezentantii in PE... Dispretul pentru electorat este major", a remarcat Traian Basescu. Acesta a contestat si noua configuratie politica ce sprijina Executivul: "In mod netransparent, s-a format o alta majoritate, PNL-PSD-PRM-PC. Este o optiune a premierului... Este un act grav de mistificare politica pentru un singur obiectiv: mentinerea unui om intr-un scaun si punerea acestor actiuni pe seama obligatiilor europene".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.