Procurorii care cerceteaza moartea Annei Nicole Smith au confirmat faptul ca publicarea concluziilor investigatiei va fi amanata din cauza descoperirii unor probe noi care ar putea schimba radical rezultatele anchetei, starnind speculatii cu privire
Procurorii care cerceteaza moartea Annei Nicole Smith au confirmat faptul ca publicarea concluziilor investigatiei va fi amanata din cauza descoperirii unor probe noi care ar putea schimba radical rezultatele anchetei, starnind speculatii cu privire la o crima, informeaza mirror.co.uk. Joshua Perper, medicul legist care s-a ocupat de efectuarea autopsiei, a declarat ca, inainte de a afla despre existenta acestor noi probe, reusise sa determine o cauza a decesului fostului playmate.
In lumina noilor descoperiri, concluziile sale trebuie, insa, reevaluate, a adaugat acesta. "Am facut schimb de informatii. Procurorii ne-au spus despre existenta unor noi probe pe care le-au obtinut. Rezultatele anchetei vor fi amanate cu aproximativ doua saptamani", a spus Perper. "Este ceva neasteptat. Dar acest caz ia o turnura pe care nu mi-am imaginat-o", a mai spus acesta. Medicul a adaugat ca noile informatii, "extrem de importante", sunt strict confidentiale. Acest anunt apare dupa ce fosta garda de corp a starului, Maurice Brighthaupt, care a stat cu Smith in ziua in care aceasta a murit, a declarat ca partenerul de viata al fostului playmate, Howard K. Stern, s-a comportat "foarte ciudat" cu cateva ore inainte ca aceasta sa moara. Smith a murit pe 8 februarie, la varsta de 39 de ani, intr-un hotel din Hollywood. Brighthaupt a declarat politiei ca starul luase "doze mari" de antidepresive si calmante, dar si antibiotice inainte de a muri. Acesta a mai declarat ca este posibil ca Stern sa-i fi administrat "niste droguri" lui Smith in lunile care au premers decesului. Si familia lui Smith l-a acuzat in mod public pe Stern ca a provocat moartea starletei cu ajutorul unui cocktail de droguri. Fostul avocat si partener de viata al starletei a negat vehement aceste acuzatii. Si procesul pentru stabilirea paternitatii fiicei lui Smith, Dannielynn, in varsta de sase luni, disputata de trei barbati, a fost amanat. Smith a declarat intotdeauna ca avocatul si iubitul sau, Howard K. Stern, este tatal, dar paternitatea bebelusului este revendicata si de un fotograf din Los Angeles, Larry Birkhead. Un al treilea barbat, printul Frederic von Anhalt, sotul actritei Zsa Zsa Gabor, in varsta de 90 de ani, a declarat in urma cu cateva saptamani ca ar putea fi tatal copilului si a cerut efectuarea unui test de paternitate. Confuzia judiciara se suprapune peste procedura lansata de Smith pentru obtinerea mostenirii sotului sau, magnatul texan Howard Marshall, care a decedat in 1995 la varsta de 90 de ani, la nici un an de la casatorie. Acest proces este in apel si ar putea ajunge la Curtea suprema. Daca avocatii lui Smith obtin o victorie postuma, mica Dannielynn, unica descendenta supravietuitoare a Annei Nicole Smith, ar putea deveni mostenitoarea unei averi impresionante. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.