Impatimitii simulatoarelor auto au inca un motiv de bucurie, tocmai a fost lansat G25 Racing Wheel, cel mai avansat volan pentru jocuri de la Logitech.
G25 Racing Wheel face parte din seria G, ce include periferice de inalta performanta dedica
Impatimitii simulatoarelor auto au inca un motiv de bucurie, tocmai a fost lansat G25 Racing Wheel, cel mai avansat volan pentru jocuri de la Logitech.
G25 Racing Wheel face parte din seria G, ce include periferice de inalta performanta dedicate pasionatilor de gaming. Volanul incorporeaza functii avansate ce transforma casa intr-o veritabila pista de raliu. Schimbator cu sase viteze, pedala de ambreiaj si doua motoare cu force-feedback sunt doar cateva dintre functiile ce caracterizau pana acum numai simulatoarele specializate pentru curse.
G25 Racing Whee poate fi rotit la 900 de grade, ceea ce permite soferului, in cursele solicitante, sa ia curbe stramte cu o mai mare precizie, aidoma curselor de raliu. In plus, cu ajutorul celor 12 butoane programabile, comenzile se pot regla foarte usor.
De asemenea, datorita mecanismului two-motor force-feedback, soferul resimte mult mai bine, pe toata suprafata volanului, vibratiile provocate de diferitele obstacole din joc.
Materialele din care este confectionat amplifica senzatia unei curse adevarate, volanul si schimbatorul de viteze sunt imbracate in piele, ceea ce ofera pasionatilor de jocuri confortul dorit intr-o cursa plina de adrenalina.
Pedalele sunt din metal, iar platforma pe care sunt asezate este confectionata din material antiderapant ce nu cauzeaza alunecarea in timpul jocului. Logitech G25 Racing Wheel ofera gamerilor o experienta virtuala foarte aproape de realitate. Volanul poate fi gasit numai in magazinele K-Tech UltraPro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.