Dupa cum informeaza site-ul ter
Dupa cum informeaza site-ul terra.net.lb, biletul scris de cea care pe atunci era printesa era adresat unei apropiate a familiei regale si a fost trimis pentru a-i ura acesteia insanatosire grabnica. "Imi pare rau ca a trebuit sa stai in pat si ca nu am putut merge la petrecere", scria cea care se semna pe atunci "Lilibet". Tanara printesa povestea in aceeasi scrisoare unele din aventurile sale de calarie. Scrisoarea, cumparata de catre o persoana care a preferat sa-si pastreze anonimatul, poarta antetul rezidentei regale Sandringham si este datata 7 ianuarie 1938.
"Pretul pentru care a fost vanduta este extraordinar. Este vorba de o scrisoare speciala, scrisa de regina pe cand era copil, este o amintire frumoasa a familiei regale", a declarat un purtator de cuvant al casei de licitatii "Spink", organizatorul vanzarii. Initial se credea ca ravasul va aduce intre 500 si 600 lire sterline (intre 740 si 890 euro). (Click News)
Despre autor:
Sursa: Curierul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Tot ce trebuie să știi despre RODIE, fructul-minune cu multiple beneficii...
Sursa: garbo.ro
-
27-30 noiembrie, final de lună cum nu am mai văzut. Saturn, Mercur și Venus...
Sursa: kudika.ro