Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, i-a ironizat ieri pe rivalii din Ghencea si din Giulesti, care au ca obiectiv locul secund in clasament. De la inaltimea celor 16 puncte care ii separa pe "caini" de rivalii de la Steaua si de la Dinamo, tehnicia
Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, i-a ironizat ieri pe rivalii din Ghencea si din Giulesti, care au ca obiectiv locul secund in clasament. De la inaltimea celor 16 puncte care ii separa pe "caini" de rivalii de la Steaua si de la Dinamo, tehnicianul isi permite sa isi exprime tristetea pentru ca acestea au abandonat lupta, insa uita ca, de anul viitor, pozitia a doua din Liga I este una care permite accesul in preliminariile Ligii Campionilor. Involuntar sau nu, Rednic si-a mai ironizat un adversar clasic al dinamovistilor, Universitatea Craiova, pe care o va intalni duminica, anuntand ca a pregatit acest joc printr-un meci amical cu o echipa de liga a doua.
"Locul doi nu se premiaza, eu am mai spus-o. Au ajuns unele echipe sa aiba obiectiv locul doi. Este trist pentru campionatul romanesc", a spus Rednic ieri despre faptul ca stelistii si rapidistii numai despre aceasta pozitie vorbesc. Antrenorul lui Dinamo a refuzat sa discute despre imperecherile din sferturile de finala si din semifinalele actualei editii de Liga Campionilor, desi "cainii" au nevoie ca trofeul sa intre in posesia unei echipe clasate si in campionat pe o pozitie de Champions League pentru ca detinatoarea titlului din Romania sa intre anul viitor direct in grupe. "Nu ma intereseaza insa deocamdata nici o varianta legata de Liga Campionilor", a spus Rednic. Acesta a vorbit apoi despre meciul cu Universitatea Craiova, de maine seara. "Stiu ce-si doresc cel mai mult suporterii craioveni, sa castige impotriva lui Dinamo. Am vazut ca ei sunt motivati si din punct de vedere financiar, dar noi ne-am pregatit acum si cu un amical cu o echipa de liga a doua. Pentru ca la meciul cu Timisoara nu am fost pregatiti, nu ca joc, ca atitudine", a declarat Rednic. Multumit de "baia de multime" pe care au facut-o el si elevii sai miercuri la Giurgiu, la un meci amical cu Dunarea, "Puriul" a explicat ca va face din aceste jocuri un obicei. "Avem un program de meciuri amicale pregatit pentru urmatoarele trei saptamani. Meciurile amicale sunt cele mai bune antrenamente, sunt complete. Si in perioada de intrerupere a campionatului vom avea patru meciuri amicale", a explicat Rednic. Antrenorul a explicat care este relatia sa cu actionarii si unde isi doreste sa antreneze in viitor. "Eu nu am fost certat cu actionarii. Sunt antrenor, incerc sa fiu profesionist, sa-mi fac meseria. E adevarat insa ca nu toti actionarii pot fi multumiti, mai ales ca la noi sunt destul de multi. Am mai spus-o, poti sa ai contract si pe 10 ani, dar daca nu ai rezultate, antrenorul e primul care pleaca, fie ca vrea el sau actionarii. Eu imi doresc insa mult sa ma intorc in Belgia, pentru ca acolo am si casa, am investit si in imobiliare. Odata si odata ma voi intoarce in Belgia", a conchis Rednic.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.