Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania (UNNPR) contesta proiectul de Lege a chiriilor, propus de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT) pe motiv ca acesta prezinta mai multe sincope care pot avea ca efect perturba
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania (UNNPR) contesta proiectul de Lege a chiriilor, propus de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT) pe motiv ca acesta prezinta mai multe sincope care pot avea ca efect perturbarea raportului dintre proprietari si chiriasi.

„In forma prezentata, proiectul pare sa protejeze mai mult chiriasii, decat sa asigure o protectie egala si descurajeaza incheierea legala, pe viitor, a acestor contracte“, se arata intr-un comunicat al UNNPR. Potrivit reprezentantilor notarilor publici, forma propusa de MTCT va incuraja evaziunea fiscala, din cauza ca partile contractante vor prefera sa incheie inscrisuri sub semnatura privata, dar nu vor declara autoritatilor acest lucru.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.