Presedintele Comisiei de ancheta privind MEC, deputatul PSD Iulian Iancu, a declarat, ieri, dupa audierea reprezentantilor SC Grivco SA si SC Green Energy SRL, ca, din datele prezentate, reiese ca acestea au incheiat contracte directe cu societatile
Presedintele Comisiei de ancheta privind MEC, deputatul PSD Iulian Iancu, a declarat, ieri, dupa audierea reprezentantilor SC Grivco SA si SC Green Energy SRL, ca, din datele prezentate, reiese ca acestea au incheiat contracte directe cu societatile producatoare avand ca actionar unic statul. De asemenea, pe parcursul audierilor, s-a desprins concluzia ca interventia de la finalul anului 2006 a presedintelui ANR si a ministrului Varujan Vosganian privind Electrica a afectat practic functiunea corecta a pietei de energie. In ceea ce priveste SC Grivco SA, s-a constatat ca societatea a avut contracte pe toate formele de piata. Reprezentantul firmei respective, Mihai Lazar, a spus ca s-a intalnit cu Seres dupa ce acesta a devenit ministru, dar a aratat ca Seres nu a facut niciun demers pentru ca Grivco sa achizitioneze energie. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.