Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a acordat saptamana aceasta doua licente de televiziune grupului Iko, care opereaza si postul pentru copii Minimax. Prima licenta este pentru un post de televiziune de sport si cealalta pentru un post de do
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a acordat saptamana aceasta doua licente de televiziune grupului Iko, care opereaza si postul pentru copii Minimax. Prima licenta este pentru un post de televiziune de sport si cealalta pentru un post de documentare.
Cele doua licente nu sunt valabile doar pentru teritoriul Romaniei, ci si pentru o serie de alte tari din Europa Centrala si de Est, transmite Mediafax.
Postul cu profil sportiv, Sport Klub Premium, va avea ca target publicul cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani si va difuza atat meciuri de fotbal, cat si competitii din tenis, baschet, ciclism, box, bowling, biliard, golf.
Doq, postul de documentare, va difuza in special materiale europene, dintre care si un procent considerabil de documentare romanesti. Postul se va lansa in primavara anului 2007 si va avea emisie 24 de ore pe zi. Targetul va fi format din publicul cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani.
Radu Morar, reprezentant Minimax, prezent la CNA in echipa care a cerut licentele, a declarat ca postul Doq va reprezenta o alternativa mai ieftina la actualele posturi de documentare, el urmand sa fie distribuit, pentru cablisti, la pretul de 0,05 eurocenti per abonat.
Printre programele difuzate pe Doq se vor numara documentare de calatorie, programe de divertisment, de divertisment factual, precum si biografii.
Grupul Iko opereaza deja posturile Sport Klub, Cool TV si Film Plus.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.