Reteaua poloneza Pizza Dominium intentioneaza sa intre din acest an pe piata romaneasca, prima tara straina in care va activa, prin deschiderea unui restaurant sau chiar a doua unitati, in cadrul unor centre comerciale, potrivit cotidianului Puls Biz
Reteaua poloneza Pizza Dominium intentioneaza sa intre din acest an pe piata romaneasca, prima tara straina in care va activa, prin deschiderea unui restaurant sau chiar a doua unitati, in cadrul unor centre comerciale, potrivit cotidianului Puls Biznesu.
Planurile companiei prevad dezvoltarea unei retele de 30-40 de restaurante in Romania, in urmatorii cinci ani. Compania poloneza a inceput deja procesul de recrutare de personal pe piata romaneasca.
Reteaua de restaurante Pizza Dominium, detinuta de omul de afaceri Tomasz Plebaniak, cuprinde peste 50 de unitati, fiind a treia retea ca numar de locatii din Polonia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.